Despre

Această aplicaţie pentru Android a fost dezvoltată pornind de la câteva considerente:

- Majoritatea dispunem de smartphone-uri sau tablete cu sistem de operare Android, fiind adesea cu noi. În schimb nu toţi purtăm cu noi câte o carte de cântece.

- Sunt diverse situaţiile în care am avea totuşi nevoie de versurile unor cântece: la Liturghii, la diverse întâlniri, la momentele de rugăciune în familie...De aceea am reunit aici câteva zeci de cântece (mai exact 233 cântece și 77 colinde): fiind vorba de o selecţie evident nu sunt epuizate toate cântecele folosite în Biserica Catolică, dar sperăm cele mai comune să se regăsească aici. Dacă nu... spuneţi-ne şi vom completa colecţia. Cântecele incluse în acest moment sunt luate din surse variate, din Biserica Greco-Catolică şi din Biserica Romano-Catolică.Câteva sfaturi tehnice:

- Puteţi schimba mărimea fontului din orice pagină trăgând cu degetul (gestul swipe) în stânga sau în dreapta pe banda de sus (cu logo). Din pagina Configurări puteți schimba și aspectul fontului. De asemenea gestul swipe peste textul unui cântec vă poate duce la anteriorul/următorul (în ordinea alfabetică, în categoria în care sunteți - adică fie cântece, fie colinde).

- Când sunteţi într-o pagină jos de tot, pentru a derula rapid sus apăsaţi o dată pe banda gri vizibilă jos.

- Puteți să vă creați liste (colecții) proprii de cântece, pentru a vi le grupa așa după cum doriți. Puteți numi listele după bunul plac - aceasta tot din pagina Configurări. Adăugarea unui cântec într-o listă se face din pagina cântecului, folosind butonul de la finalul cântecului.

- Studiați pagina Configurări și pentru alte setări utile!