Sursa

Această agendă se bazează pe textul oferit de Editura Viaţa Creştină a Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla. Ediţia pentru smartphone-urile cu Android este oferită în colaborare cu Catholica.ro. Versiunea actuală: 2024.a.

Mai multe aplicaţii dezvoltate de Catholica.ro pentru Android găsiţi pe Google Play, căutând Catholica.ro (inclusiv calendarul liturgic, asemănător cu această aplicaţie, dar fără lecturile pentru fiecare zi)Informații tehnice

Dacă vizualizați agenda la calculator, există câteva taste utile: de la 1, 2, 3... la - și = pentru lunile 1-12; săgețile stânga/dreapta vă permit navigarea între luni/zile; de asemenea rețineți s pentru pagina Start, c pentru pagina Configurări, a pentru Addenda și d pentru pagina Despre.

Dacă vizualizați agenda de pe un telefon sau de pe o tabletă, există câteva acțiuni utile pe pagina unei luni sau unei zile: glisare stânga/dreapta pentru a schimba luna sau ziua; o apăsare lungă pentru a dezactiva, respectiv reactiva economizorul de ecran (pentru a putea citi fără să se închidă ecranul).